ankpung.blogg.se

The one and only Ankpung!

Checklista till lilla Ralf <3

Kategori: Allmänt

Sitter och skriver en checklista till lilla Ralf . De mesta i klädväg finns i de minsta storlekarna. Sen får vi komplettera allt eftersom med kläder. Men lite andra grejer behövs.
 • Barnvagn ! Eller syskonvagn snarare. Här har vi bestämt oss för en Bugaboo Donkey. Var och klämde på en förra veckan och blev kär. Kommer bli toppen och funka länge. Även som enkel vagn när Walle slutat åka. Vi ska även beställa organazer, mugghållare, snacktray till. Summan kommer hamna på cirka 12 tusen.
   
  • Spjälsäng. Här har vi bestämt oss för en bedside crib. När Ralf vuxit ur denna så tar han över Walters spjälsäng och vi köper en växasäng åt Walle ist.
   Denna modell är från märket Troll och ligger runt 2 tusen kronor.
    
    

    
   Sen självklart alla tillbehör som behövs till sängen.
   Madrass, kudde, täcke, spjälskydd, sängkläder, sängmobil! Hoppas hitta mkt av detta i Ullared. 

  • Byrå eller garderob. Behöver mer förvarning för både Ralfs och Walters kläder. Letar efter en vit stilren lagom stor.
   Någon av dessa kan funka i deras rum :)

   • BB kläder. Även om de finns kläder från när Walle var liten så får inte Ralf använda Walters bb kläder, och Ralf ska självklart få egna noga utvalda.
     
    Lille Walter hade denna dress från Lundmyr of Sweden på bb. <3

    Tror de blir något liknade detta till Ralf <3    Bodysuit 359 kronor och strumpor 79 kronor Lundmyr of Sweden
     
    Mössa Geggamoja 199 :-
  • Bilstol/babyskydd. Walter behöver en ny bilstol och Ralf behöver ett babyskydd till bilen. Här har jag inte alls bestämt mig och ska läsa på mkt mer innan jag bestämmer mig.

  • Babysitter, Ett absolut måste. Förstår inte hur man överlever första tiden utan denna smarta uppfinning. Går ju inte ens att gå på toa utan den :P
   Ska ha en enkel bara. Vet att babyproffsen har en helt vanlig enkel för 199 kronor. Blir nog den om jag inte finner någon bättre i Ullared.

  • Trådlös barnvakt. Har inte haft någon till Walter. Men nu kommer ju han och jag vara ute och leka mer på gården medans lillebror sover så en sådan måste införskaffas. Tar gärna emot tips på bra och prisvärda !

  • Spydukar, Mjuka handdukar, blöjor, påsar till blöjhinken, amningsinlägg, nappar, flaskor, ersättning, och sovpåsar behövs införskaffas oxå!