ankpung.blogg.se

The one and only Ankpung!

Dagens mama

Kategori: Dagens look!Idag har jag varit tvungen att lägga bort mina ringar. Va precis så jag fick av dem nu.
Jäkla vätska man ska dra på sig. Alltså jag avskyr folk som bara klagar. Men nu börjar denna graviditet bli väldigt tung. Ska till mvc idag. Hoppas att hon kan boka in datum för snitt redan nu.
Lite enklare psykiskt om man vet vilket datum de blir. Samt att vi kan börja planera för inskolning dagis för Ralf och barnvakt 48 timmar efter snittet. Syrran ställer upp, men hon behöver ju ta ledig snart. 
Sen fick jag lite panik igår när jag kom på att jag inte kommer få bära varken Walter eller Ralf på ett halvår.
Hur har ni gjort med storasyskon efter snitt ? Dem går ju bara 15 timmar på dagis. Och Ralf vägrar ju gå i skor, så han lär man bära dit hur de än är . haha. Kanske att dem kommer få gå några extra timmar på dagis så pappan kan lämna och hämta. Vi får se. Men tipsa mig gärna om ni har erfarenhet ! :) 
 
 
UPPDATERING: 6 månader var de när jag blev snittad med Walter. Har nu i efterhand förstått att de är ungefär 6-8 veckor nu man inte får bära ! :) Sen blir de nog så att jag flyttar min blogg till nouw.se . Där får man lite cash per klick. 
Men lär se till så min teknik vän hjälper mig med allt först :)
Hon som har gjort den fina designen på denna blogg. 
www.garbergsmedia.se 
De jobbar med allt från hemsidor och webbshopar till profilkläder och giveaways samt formgivning av trycksaker och logotyper. Så tveka inte att kontakta henne om ni behöver hjälp också ! 

Här hittar ni henne via facebook garbergsmedia
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Anonym säger:
  2015-03-02 | 12:07:55

  Efter mitt snitt körde jag bil dagen efter å gjorde i princip allt som ja gjort innan efter en vecka men det kanske e olika :)

 • jessica säger:
  2015-03-02 | 12:22:33

  Jag tror dom bara sa åt mig att inte bära på 6 veckor! Har blivit snittad två gånger! Senast så bar jag redan dagen efter snitt dock så fick min sambo lyfta upp (inte att rekomendera) men för mig gick det bra. Man får känna efter själv. Men efter fyra veckor brukar man känna sig helt ok för att bära :-)

 • Emelie säger:
  2015-03-02 | 12:24:16

  Jag har blivit snittad 2 gånger, varpå en del av min livmoder brast i samband med sista snittet. Andra gången fick jag inte bära mer än barnet på en månad. De kanske har olika regler i olika landsting, men jag tror inte att det blir några bekymmer för dig :)
  Vi har btw samma bf så det ska bli spännande att se om de får komma samma dag :)

 • tommy säger:
  2015-03-02 | 12:39:46
  Bloggadress: http://investerasmart.blogg.se

  hoppas allt går bra

 • M säger:
  2015-03-02 | 14:15:00

  8 veckor sa dom till mig men skulle inte lyfta för tungt upp till ett halvår. Allt läkte jätte fint tills Jag gjorde en hastig rörelse i sidled för att fånga nappflaskan. Då sprack det upp en centimeter från ingenstans. Ta det lugnt med alla barnen, jobbigt med inflammationer. Ärret blev lite konstigt i kanten bara för detta.
  Lycka till

 • Anonym säger:
  2015-03-02 | 15:43:44

  Be om dispans ( får du lätt om du har läkarintyg) om att få ha barnen lite längre dagar på dagis i början. De mår inte dåligt av det, så kan maken hämta eller lämna, vilket som funkar.

 • Anonym säger:
  2015-03-02 | 20:37:06

  När jag blev snittad fick jag bära Max bebis+babyskydd i ca 8veckor. Sen efter återbesöket på Mvc så vart det fritt fram att bära "det jag klarade av". ☺️

 • Felicia- 21 årig blivande 4barnsmamma säger:
  2015-03-03 | 09:09:24
  Bloggadress: http://mittiismeten.blogg.se

  Jag är faktiskt livrädd för att föda igen. Har funderat fram & tillbaka med dethär med kejsarsnitt men jag vet inte hur jag inte skulle kunna lyfta osv när jag har 3 barn till här hemma. :/ hur går man tillväga när man vill diskutera kejsarsnitt? Är det med barnmorskan eller med läkare?

  Svar: Specialist mödravården. Din barnmorska måste ge dig remiss dit ! Hoppas allt går bra för dig <3
  Ankpung

Kommentera inlägget här: