ankpung.blogg.se

The one and only Ankpung!

Svar på frågestund

Kategori: Frågestund

 

Är du sams med din bror?
Ärligt så vet jag inte varför han har valt bort mig och min familj. Har viftat vit flagg och försökt ta med hans barn på cirkus, men fick kalla handen. Så bollen ligger hos honom. Så jag kan inte riktigt svara på din fråga, jag tycker de är otroligt synd och saknar ihjäl mig efter mina brorsbarn. Vi får se hur han har tänkt. Kan inte låta bli att känna mig otroligt sviken av han. Även om jag många gånger betett mig illa och barnsligt mot han så tycker jag att han om någon borde ha förståelse. Jag har aldrig sett på mina syskon olika, har älskat dem lika mkt fast Niklas och Carola har en annan pappa. Men när mamma gick bort så kände jag att den ena personen som faktiskt gått igenom de jag har gjort är ju min hel bror. Och han valde bort mig. De känns kan jag lova. Han har säkert goda anledningar, men jag tycker att man ska kunna ha mkt mer förståelse när de gäller ens egen familj. Vi har ju bara våra syskon kvar nu, fan så tråkigt att de skulle bli så här... Jag orkat inte spilla energi på att vara arg på han eller så. Han får helt bestämma om han ska ha nån relation med mig och min familj själv. Klart jag önskar att hela familjen ska vara sams, men ibland så går de helt enkelt inte.
Är det stor skillnad på graviditeterna?
Ja de tycker jag verkligen. Har mått mkt mer illa med Ralf än jag gjorde med Walter.
Men med Walter så vilade jag så mkt mer. Sov middag typ tre timmar varje dag, finns ju inte riktigt tid till de nu ;) Så jag tror de är därför denna graviditet känns jobbigare. Sen att vara gravid på sommaren gör jag aldrig om. Så sjukt svettig hela tiden :P
Vad är ditt drömjobb?
Oh jag vill ha en egen butik. Sälja kläder helt i min smak, hyra ut stolar till en tatuerare, en piercare och en frisör som specialiserat sig på coola annorlunda frisyrer. Nån gång , nån gång :)
Hej! Jag undrar lite hur ni tänker när det gäller ekonomi , hur får ni det att gå runt som arbetslösa ? Och om nummer 2 bebis är på väg också. känner du inte att du vill ha en fast inkomst som trygghet för framtiden o dina barn? det är iallafall min prio ett, ett fast jobb o en bra bostad..men alla är vi olika:)
Hmm, jag har väl skrivit här många gånger att gubben jobbar ? haha. Han var arbetslös i två månader bara . Nu jobbar han typ jämt :)
Sen kanske jag inte har den bästa mammapenningen, men jag drar oxå in lite pengar till detta hushåll.
Hus skulle vara superkul att ha, men just nu så trivs vi väldigt bra här i lägenheten. Bil har vi, körkort har jag, gubben har skickat in papper så han ska få börja med sitt. Tror att jag är välkommen tillbaka till mitt senaste jobb när jag är klar med barnen och de börjat dagis. Så nja, tycker vi har de rätt ordnat ändå :)
Hur kan du ha skyddad identitet och blogg?
Denna fråga börjar jag bli otroligt trött på att svara på. Men lovade ju att svara på alla så lär väl.
Ja alltså vi har de rätt lungt och skönt just nu. Allihopa inblandade sitter på kåken, gänget las ner i hela sverige kort efteråt . En kommer ut i september, men tror nog att han och resten av de inblandade förstått att vi inte vill ha något med dem att göra . Jag bryr mig inte vad dem gör, så länge de ger fan i oss :)
Får se hur länge vi ska ha kvar våran skyddade identitet, de är upp till polisen att avgöra.
Hur tänker du kring din framtid ang studier/arbete?
Ja jag vet inte. Jag vill iaf börja med en halvtid tills barnen är minst tre år. Vill inte missa hela deras uppväxt.
Då lever jag hellre lite knapert och får tid med mina barn. Min dröm har jag ju svarat på, men då måste jag våga oxå ;) Funderar på att läsa till undersköterska så länge :)
Hur många barn vill ni ha?
Ja du, svår fråga. Jag vill ha en stor familj. Absolut. Men vet inte hur många. Nöjer mig nog när jag får en dotter oxå. Vore kul att ha en av varje :)
Vilka bloggar läser du?
Just nu typ inga. Går in på fokis ibland. Men innan jag blev gravid så läst jag cirka 20 varje dag. :P
Fina flicknamn?
Fina pojknamn? (förutom Walter och Ralf)
Den dagen jag får en dotter ska hon heta Menina, Gillar Wilda och Ninni oxå :)
Pojknamn gillar jag Frank och Sixten :)
Nånting du ångrar i ditt liv?
Ja allihopa har vi väl saker vi är mindre stolt över. Men jag kan inte låta bli och känna att allt jag varit med om och allt jag har gjort format den människan jag är idag. Och jag är rätt stolt över mig själv :)
Det bästa köpet?
Vilken svår fråga. Beror ju på hur man resonerar, den grejen man haft mest nytta av eller de bästa klippet ? :)
Måste säga alla mina resor jag gjort. Älskar att resa och de har varit värt varenda öre och har aldrig haft dåligt samvete för de :)
Favoritämne i skolan?
Bästa ämne i skolan?
Sämsta ämnet?
Jag avskyr Matte, har aldrig varit min grej och är rent ut sagt sämst när de gäller siffor!
Bästa ämnet måste jag svara alla handelsämnen på gymnasiet. Att få chansen att driva UF företag borde alla få tex, så kul :)
Favoritklädaffär? Shock, Ebay , rockstil.se, dunken :)
Vad hände med din förra blogg?
Min förra blogg var ett sammarbete med min bror. Han ägde sidan och stängde ju ner den ett tag. Jag fick tillbaka den om jag ville, men kände att jag inte vill chansa på att han byter lösen eller stänger ner den igen så kör eget race ist. :)
Du är så vacker och verkar vara en underbar mamma! Vilka skönhetsprodukter använder du till hår, makeup mm? Favoritparfym?
Vilka av dina syskon är du mest lik? På vilket sätt?
Favoritmat? Favoritfika?
Tack så mkt. Va gullig du är :) Ooh, jag är en sån där pojkflicka. Använder de sminket som typ är billigast, skitdålig på att ta hand om mitt hår så kör lika där, tvättar ansiktet med tvål. haha. Fy. Ska försöka bättra mig ;)
Favoritparfym är helt klart Clean serien. Älskar doften av nytvättat !
Är mest lik syrran till sättet måste jag säga, för hon är oxå lik mamma :) Utseende mässigt så är jag totalt olika. Alla syskon är mörka och lik mamma, medans jag fick allt efter pappa !
Just nu gillar jag ingen mat, haha. Uuuh. Men i vanliga fall måste jag säga skaldjur.
Och en nybakad kanelbulle slår inget ;)
har walter kontakt med sin biologiska pappa??
hur gammal var du när du förlorade din oskuld??
Walter har ingen kontakt med sin biologiska pappa. Har inte hört ett ord av han sen jag bjöd in han på Walters 1 års kalas i april. Dörren står öppen för han, men han har själv valt att inte ha någon kontakt med Walter. Och ärligt så är de bäst så för alla. Jag blir så otroligt knäckt av allt bråk och svikna löften. Walter får bestämma själv när han är stor nog om han vill träffa han eller inte.
Haha, vilken fråga. Ja du, jag var nog 15 år tror jag :)
Har Walter träffat sin pappa någon gång?
Hur längre har ni pratat om att skaffa barn?
När ska Walter få träffa sin pappa?
Har du setat inne nån gång?
Har du vart i Ludvika nån gång isf vad gjorde du där?
Tror Walter att bulten är hans riktiga pappa?
Walter har träffat sin biologiska pappa några gånger när han var mindre. Men sen som sagt så valde han att inte ha kontakt. Walter kallar bulten för pappa, för de är ju hans pappa. De är ju inte den som tillverkar barnet som får kallas sig pappa, utan den som faktiskt tar hand om barnet. Jag ska sätta mig ner med Walter när han är stor nog och förklara hur allt ligger till såklart. Har aldrig baktalat hans pappa och kommer aldrig göra de. Walter ska få chansen att själv få en egen uppfattning om sin biologiska pappa.
Nej jag har inte suttit inne nångång. haha . En fyllecell har jag hunnit med dock.
Jag och bulten har velat haft fler barn ihop sen Walter kom istortsett :)
Jo jag har nog varit i Ludvika nångång, på genomresa typ :PKommentera inlägget här: